Mikä Tiimikilpailu?

TiimikilpailuTiimikilpailu on Suomen suurin koskaan järjestetty kilpailu partiotaidoista. Viiden hengen 12-15-vuotiaita nuorisotiimejä voi olla mukana yli 1000. Tiimikilpailu järjestetään 21.-26.7.2016 Hämeenlinnan Evolla Suomen Partiolaisten Roihu-leirillä. Roihu on Suomen suurin nuorisoelämys, johon osallistuu yli 16 000 partiolaista.

Partiolaisille räätälöity Tiimikilpailu on melko erilainen kuin muiden harrastusten tarjoamat kilpailut, joissa taistelu kärkipaikasta voi pilata yhteishengen. Kilpailun pääsuunnittelija Antti Knuutin mielestä nuoria mitataan jo nyt liian monessa asiassa liian monella mittarilla. ”Tiimikilpailun tehtävillä on aina jokin syvällisempi tarkoitus. Tiimitaitojen ja johtamistilanteiden harjoittelu turvallisessa ympäristössä antaa paljon hyödyllisiä eväitä myös tulevaisuuden askareisiin. Tiimikilpailun pääjännitys on yhteispelin toimivuudessa ja sen avulla tehtävistä suoriutumisessa. Vaikka olisi möhlinyt oikein kunnolla, jälkeenpäin on aina hauskaa jakaa kokemuksia”, Knuuti sanoo. Hän on monikertainen partio- ja erätaitojen Suomen mestari, joka on suunnitellut myös huimat katsojaluvut saavuttaneen Partiomestari-TV-sarjan tehtävät.

Tiimikilpailu sijaitsee Roihun Luovuuslaaksossa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki tarpojaikäiset oman viiden hengen leirivartionsa kanssa. Kilpailuun voi osallistua vain yhden kerran.