Palkinnot

Tiimikilpailun voittajat palkitaan Scandinavian Outdoor -lahjakorteilla
Partiolaisten omistama suomalainen retkeily- ja ulkoiluvaateliike Scandinavian Outdoor kannustaa nuoria liikkeelle ja luontoon palkitsemalla Tiimikilpailun voittajatiimin viidellä 100 euron lahjakortilla. Palkinnot jaetaan Scandinavian Outdoor Roihu-leirikaupassa 27.7.

Työharjoittelupaikka
Graafisen alan suomalainen markkinajohtaja Grano innostaa nuoria liikkeelle arpomalla työharjoittelupaikan kaikkien Tiimikilpailuun osallistuvien ja työharjoittelun alkaessa vähintään 14-vuotta täyttäneiden kesken (14-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen). Arvontaan on mahdollista osallistua lipukkeella, joka jaetaan Tiimikilpailun ilmoittautumisen yhteydessä kaikille halukkaille. Arvontalipuke palautetaan Tiimikilpailu-alueella olevaan arvontalaatikkoon. Työharjoittelupaikkakunnan voi valita vapaasti Granon Suomen toimipisteistä; yritys toimii valtakunnallisesti 25 eri paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Työharjoittelu tulee suorittaa 8/2017 mennessä. Työharjoittelun kesto on 1 kk ja työajalta maksetaan käypä korvaus. Arvonta suoritetaan Scandinavian Outdoor Roihu-leirikaupassa Tiimikilpailun palkintojenjaon yhteydessä 27.7.

100 yllätyspalkintoa
Kaikkien Tiimikilpailuun osallistuvien kesken arvotaan 100 yllätyspalkintoa, jotka on lahjoittanut partiolaisten omistama suomalainen retkeily- ja ulkoiluvaateliike Scandinavian Outdoor. Kukin osallistuja saa Tiimikilpailun ilmoittautumisen yhteydessä numerolapun. Mahdollisen voiton voi käydä tarkastamassa Scandinavian Outdoor Roihu-leirikaupan seinällä (kassan läheisyydessä) olevasta listasta, jossa on listattuna kaikki yllätyspalkintoihin oikeuttavat numerot. Palkinnot voi lunastaa kaupan henkilökunnalta numerolappua vastaan.

Rekisteröidy ja voita teltta!
Kaikki partiolaiset, jotka eivät vielä ole rekisteröineet Scandinavian Outdoor -asiakastiliään, voivat tehdä sen täyttämällä yhteystietolomakkeen Tiimikilpailun suoritusalueella. Samalla kun rekisteröidyt partiolaisasiakkaaksi, voit voittaa Fjällräven Abisko Lite 2 -teltan*, joka on esitteillä Tiimikilpailun suoritusalueella. Rekisteröitymistä varten tarvitset jäsennumerosi!

* Fjällräven Abisko Lite 2 on kevyt, kompakti ja vakaa tunneliteltta absidilla. Ulkoteltta voidaan kääriä ylös molemmista päistä, jolloin voidaan nauttia maisemista ja varmistaa paras mahdollinen ilmavirta.