Yhteistyöllä pärjää paremmin

Haasteita maalla ja maassa – Tiimikilpailussa vahvuudet loistavat!

Maa on partiolaiselle tuttu elementti monellakin tavalla: Jalkojen alla hiekka vaihtuu multaan, kivikko hetteikköön, rinteet kuoppiin ja oksaiset polut silokallioihin. Maasto näyttäytyy erilaisena kiikaroidessa puiden lomasta pelloille ja mäkien päältä järvelle. Maan antimet tarjoavat tuoksuja ja makuja. Sammalmättäällä levähtäessä maa tuntuu kurkottavan jokaisen varpunsa koskettaakseen metsänkävijää. Tänä vuonna Evolla on varmasti myös monenlaista maastoa, joka pitää ottaa haltuun yhdessä – varma vinkki Tiimikilpailuun valmistautumiseen onkin hioa yhteispelin toimivuus huippuunsa.

Toisenlainen maasto löytyi edellisvuoden Partiomestari-kilpailun aarresaarelta: Kauan sitten oli haaksirikkoutunut laiva, jonka miehistö halusi saada sielulleen rauhan ja saarelle kätketyille aarteilleen löytäjän. Kalleuksia ei voinut etsiä yksin, sillä niiden etsimisessä tarvittiin kolmen hengen joukkueiden saumatonta yhteispeliä: oli ratkaistava yhdessä arvoituksia, siirrettävä palikkatorni toiseen paikkaan pala kerrallaan ja kaivettava arkku esiin hiekkarannalla. Joukkueen jäsenten vahvuudet pääsivät esiin yksi kerrallaan: oli annettava ohjeita pullopostin etsijälle mahdollisimman nopeasti ja luettava kulunutta aarrekarttaa tarkasti.

Heinäkuussa Roihu-leirillä tiimien yhteistyötä vaaditaan jopa enemmän, sillä jokaisessa joukkueessa on viisi partiolaista. Yhteispelin toimivuus on todella koetuksella! Aarre voi olla kultaa mutta myös työtä yhdelle onnekkaalle. Voittaako tiimisi hienoja palkintoja? Oletko sinä se, jonka aarre on työharjoittelupaikka suomalaisessa johtavassa graafisen alan yrityksessä?

Tervetuloa Roihulle aarteenmetsästykseen!