Tiimityötä

Oletko valmis? Roihu 2016 on pian täällä!

Kaikkien partiolaisten vuoden kohokohta on koko ajan lähempänä. Millaisia tehtäviä tänä vuonna on luvassa? Saako rakentaa jotakin, auttaa jotakuta, tehdä tulen? Aivan varmasti, sillä kilpailutehtävien lisäksi Roihulla nautitaan luonnosta ja yhdessäolosta.

Jokaisella on omat vahvuutensa: yksi veistelee hetkessä vispilän, toinen on mestari sitomaan solmuja ja kolmas on aina valmis auttamaan muita ja ratkomaan pulmia. Jokaisen taitoja tarvitaan, kun viiden hengen tarpojaikäiset leirivartiot ratkovat Tiimikilpailun tehtäviä.

Tiimityö on uskallusta heittäytyä mukaan haasteisiin, herkeämätöntä muiden kuuntelua, pientenkin vihjeiden seuraamista ja nopeutta tehdä asioita yhdessä ja erikseen. Tiimissä on taitavia yksilöitä, partiolaisia, jotka osaavat partiolaisen perustaidot. Kilpailun tehtävissä tiimi tarvitsee monesti myös johtajan, joka tekee päätöksiä salamannopeasti, jakaa vastuualueita ja katsoo tehtävää kokonaisuutena.

Tiimikilpailussa johtamista ei tarvitse osata valmiiksi, vaan kaikkea voi harjoitella. Siksi Roihullakin on tiimit, jotka yhdessä harjoittelevat johtamista, kukin vuorotellen, apua muilta tiimin jäseniltä kysyen. Kilpailun pääsuunnittelija Antti Knuuti kertoo, että tapahtuman tavoitteina ovat ”uusien haasteiden kohtaaminen yhdessä, itsensä ylittäminen ja tiimin kanssa kehittyminen”. Hienoa tapahtumassa onkin se, että jokainen oppii varmasti uutta! Onnistuessaan on upea mahdollisuus saada huippupalkintoja.

Roihu odottaa sinua uskaltamaan, harjoittelemaan uusia taitoja, loistamaan taidoillasi, tekemään yhteistyötä tiimin kanssa, nauttimaan hauskoista tehtävistä ja kokemaan uutta!