Partiomestareiden vinkit Tiimikilpailuun

ekat_tarpojat
Pyhärantalaiset tarpojatytöt avasivat kisan.

Roihun laaksot avattiin tänään, mutta Luovuuslaakson Tiimikilpailun tekijät testasivat pisteitä jo eilen. Testaajien joukossa olivat myös vuoden 2014 Partiomestari-kilpailun voittajat Ella Simpanen ja Helmi Halttunen.

He kertoivat, että Partiomestari-kisaan verrattuna Tiimikilpailun tehtävät olivat osittain vaikeampia, niissä vaadittiin paljon laskemista, mutta tiimityö on edelleen tärkeää. He vinkkasivat, että ennen kisaa kannattaa tehdä jonkinlainen strategia ja miettiä, kuka tekee  tehtävän aikana mitäkin.

Ensimmäinen tehtävä on miettiä tiimille nimi. Varsinaisia tehtäviä on neljä. Best guess -pisteellä tulee arvioida mahdollisimman nopeasti erilaisia mittoja.  King of forest -tehvässä tunnistetaan suomalaisia puita. Teamwork-alueella nostetaan puupunnuksia ja Scandinavian Outdoor -tehtävässä päästään tutustumaan Scandinavian Outdoor -kaupan valikoimiin ja etsimään mallinukkien päältä halvimpia asuja ja asusteita.

Ella ja Helmi olivat sitä mieltä, että hyvällä tiimihengellä pääsee pitkälle. Joko sinä kävit testaamassa tiiminne yhteispeliä? Kilpailun tulokset päivitetään muuten nettiin joka ilta.