Tiimikilpailussa uusia taitoja ja itsensä ylittämistä

Kesällä 2016 Roihu-suurleirillä voi nauttia paitsi upeasta luonnosta ja seurasta myös ainutlaatuisesta tunnelmasta, joka rakennetaan kilpailuista, jännittävistä tehtävistä ja yhdessä tsemppaamisesta.

Tiedätkö sen kutkuttavan tunteen, kun jokin on lähes liian jännittävää mutta kuitenkin niin innostavaa, että palaa halusta kokeilla? Edelliskesän Partiomestari-kilpailuissa kihelmöintiä aiheutti muun muassa sammutettava tulipalo. Partiolainen hallitsee toki tällaiset pelastustaidot, mutta ensin vaadittiin näppäryyttä ja hoksottimia: monet hanat piti kääntää tiettyihin asentoihin, jotta vesiputkien mutkikkaasta järjestelmästä saatiin vettä. Sillä aikaa tuli leviää ja savu nousee. Joukkue huutaa ohjeita. Kaikki on jännittävää. Kunnes vesi vihdoin suihkuaa letkusta ja sammuttaa tulen.

Muistatko odottavan tunteen siitä, kun tietää, että yhdessä pystyy johonkin mihin yksin ei? Partiolainen osaa tehdä yhteistyötä ja pyytää apua, kun sitä tarvitaan. Heinäkuun merivesi ei ollut mitä lämpimin, mutta yhteisvoimin joukkueet selviytyivät haasteista: Oli puuta, narua, muovia, köyttä, rinkat ja näppäriä sormia. Yksi piti kiinni puista, toinen köytti kahdeksikon mallista vyötettä ympärille, kolmas solmi tiukasti. Syntyi kulmikkaita, nopeasti suunniteltuja, tarkasti köytettyjä rakennelmia. Kun kaikki viedään veteen, yhteistyö punnitaan. Kyllä – lautta kelluu ja ylitys voi alkaa!

Nautitko Suomen luonnosta, palkitsevasta yhdessä tekemisestä ja uuden oppimisesta? Partiomestari testasi valittujen joukkueiden taitoja kuvailluissa sammutus- ja ylitystehtävissä ja muissa haasteissa maalla, merellä ja jopa ilmassa.

Tänä vuonna sinulla tarpoja on mahdollisuus päästä mukaan uusiin tehtäviin ja uuteen ympäristöön Evolla! Kutkuttavia, odottavia ja me teimme sen -tunnelmia on luvassa myös Roihun Luovuuslaaksossa sijaitsevassa Tiimikilpailussa.